Skriveværksted for unge på Langeland Bibliotek

I foråret 2019 tilbyder biblioteket i Rudkøbing som noget nyt skriveværksted for større børn og unge.

Forløbet, som starter 4. februar, er med den professionelle underviser, forfatteren Mikael Josephsen, der har 15 års erfaring i netop at undervise denne målgruppe. Der er et deltager max antal på 12, og fristen er kort, så det gælder om at melde sig til hurtigt.

Mikael Josephsen underviser i skrivningens virkemidler inden for både prosa og lyrik.

Undervisningen foregår om mandagen fra klokken 16 til 19 på biblioteket i Rudkøbing og løber over 12 gange. Der vil i forløbet blive arbejdet på kryds af genrer, blandt andet musik og billedkunst.

”Vi er meget begejstrede for at kunne tilbyde et skrivekursus for unge. Vi har fået flere opfordringer til en sådan aktivitet, og nu er det altså lykkedes. Mikael Josephsen er en erfaren underviser, der ud over sin egen blomstrende forfattervirksomhed har undervist unge mennesker i hele landet i skrivningens svære, men meget interessante kunst”, udtaler Biblioteksleder Anni Bagge Jensen.

Tilbuddet er også et led i bibliotekets indsatsområde om Læselyst, hvor biblioteket bl.a. vil sætte yderligere gang i aktiviteter omkring læsning og skrivning for alle.

Forløbet er støttet af Statens Kunstfond som et led i Huskunstnerordningen, og deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding kan ske allerede nu på:
Tlf. 63 51 63 30, mail: langeland.bibliotek@langelandkommune.dk – eller via facebook.

For yderligere oplysninger:
Anni Bagge Jensen