Kommunens planstrategi i høring

Kommunalbestyrelsen lægger forslaget til kommunens nye planstrategi, Planstrategi 2019-2031, i offentlig høring, hvor du har mulighed for at kommentere forslaget og stille forslag om ændringer.

Planstrategien indeholder kommunalbestyrelsens overordnede politiske visioner og strategiske valg for de kommende 12 år. Planstrategien sætter også rammen for den fysiske planlægning i kommuneplanen og fungerer som overliggeren i kommunens arbejde.

Du kan læse forslaget til planstrategien på kommunens hjemmeside (åbner i nyt vindue).

Høringsperioden løber frem til 1. august 2019. Hvis du har kommentarer eller forslag til ændringer i planstrategien, skal de sendes til direktionssekretariatet@langelandkommune.dk inden den 1. august 2019.

Dialogmøde
Forslaget til planstrategien er skabt med input fra både borgere, erhvervsliv, kommunens ansatte og med inspiration fra andre kommuner. Og den 28. maj kl. 17-19 på Ørstedskolen vil der være endnu et dialogmøde for alle interesserede, hvor kommunalbestyrelsen præsenterer forslaget til den nye planstrategi. Tilmelding er ikke nødvendig.

Tidsplan

• 16. maj – 1. august: Planstrategi 2019-2031 er i offentlig høring
  • 28. maj kl. 17-19 på Ørstedskolen: Dialogmøde om udkastet til planstrategien
  • august: Administrativ behandling af høringsforslagene
  • 2. september: Økonomiudvalget 2. behandler forslaget til planstrategien og tager stilling til, om høringssvarene giver anledning til at foretage ændringer i forslaget
  • 9. september: Kommunalbestyrelsen 2. behandler forslaget til planstrategien og tager stilling til, om høringssvarene giver anledning til at foretage ændringer i forslaget
  • Planstrategien skal senest være politisk vedtaget inden udgangen af 2019.

Sidst opdateret: 16. maj 2019