Ildsjæleprisen 2019: 8 Ildsjæle er indstillet

Prisen uddeles hvert år den sidste søndag i januar.

Sidste år gik Ildsjæleprisen til Maja B. Hartung. Her modtager hun blomster, diplom og en godkendt check af borgmester Tonni Hansen.

Folkeoplysningsudvalget uddeler hvert år den sidste søndag i januar en ildsjælepris. Prisen gives til en ildsjæl i en godkendt folkeoplysende forening eller aftenskole.

Der er kommet indstillinger fra 8 foreninger til prisen i 2019. Alle godkendte foreninger eller aftenskoler kan indstille. Indstillingerne, som nævnes her i tilfældig rækkefølge, er:

• Bagenkop Idrætsforening har indstillet Lilian Jespersen og Karsten Hansen
  • DDS Tullebølle har indstillet Kristian Dansted
  • Humble Håndbold har indstillet Leif Frandsen
  • Langelands Bridgeklub har indstillet Mogens Pedersen
  • Langelands Rideklub har indstillet Bo Vinbech
  • LOF Tranekær har indstillet Karin Jørgensen
  • Netop Strynø har indstillet Hanne Kodahl
  • Rudkøbing Gymnastikforening har indstillet Ulla Klinte

Forud for prisuddelingen vil der være 3 nomineret til prisen. Vinderen bliver offentliggjort til prisuddelingen søndag d. 27. januar til de folkeoplysende foreningers temadag.

Læs mere om Ildsjæleprisen på kommunens hjemmeside (åbner i nyt vindue).

Sidst opdateret: 07. januar 2019