Langeland Kommune på Folkemødet

Folkemødet 2019 står i Verdensmålenes tegn, og der er programsat lang række af spændende debatter. Langeland Kommune deltager på Folkemødet.

Landdistrikternes Fællesråd deltager aktivt i Landdistrikternes telt sammen med en række medlemskommuner. Emnerne er mange fra vækst og udvikling i hele Danmark, fair udligning, fastholdelse af uddannelser i hele landet til statslige arbejdspladser - er det vejen til et Danmark i balance?

Herudover er problemer med lånefinansiering til debat igen, et meget stort problem i forhold til Langeland.

Og så har vi den fornøjelse og store oplevelse, at Rebellens kor optræder både torsdag og fredag.

Borgmester Tonni Hansen deltager i dag også i en debat om turisme og arbejdet med at få flere sommerhusejere til at leje deres sommerhus ud.

Sidst opdateret: 13. juni 2019