Dialogmøde om Langelands fremtid

Kommunalbestyrelsen i Langeland Kommune inviterer til dialogmøde. Det sker i dag tirsdag den 28. maj kl. 17.00-19.00 på Ørstedskolen, H.C. Ørstedvej 10, 5900 Rudkøbing.

På mødet præsenteres Kommunalbestyrelsen forslaget til kommunens nye planstrategi. Der vil være mulighed for en dialog om forslaget, som sendes i høring frem til den 1. august 2019.

Planstrategien indeholder Kommunalbestyrelsens overordnede politiske visioner og strategiske valg for de kommende 12 år. Planstrategien sætter samtidig rammen for den fysiske planlægning i kommuneplanen og fungerer som overliggeren i kommunens arbejde.

Tilmelding til dialogmødet er ikke nødvendig.

• Du kan læse udkastet til kommunens nye planstrategi på hjemmesiden (åbner i nyt vindue).
  • Læs nyheden "Kommunens planstrategi i høring", hvor du kan se, hvordan du kan kommentere eller foreslå ændringer til planstrategien.

Sidst opdateret: 28. maj 2019