Skal din virksomhed have en chip i hjernen?

Kom på forkant med fremtidens IT-trends og hør, hvordan de kan bruges til at transformere din virksomhed.

ShareFifty5 og IT Sydfyn inviterer dig til en fascinerende og futuristisk dag sammen med Erick Thürmer. Der er fokus på nye teknologier, og hvad de betyder for dig og din virksomhed.

Erick Thürmer er en af dansk erhvervslivs mest visionære ledere. Han er firstmover og 4. generations virksomhedsejer i Thürmer Tools, hvis fremtid Erick Thürmer mest ser som reservedelenes Spotify. Som ekspert i eksponentielle teknologier og ledelsestransformation er han kendt som Mr. Disruption, Rock Star CEO og 3D patentejer iført Danmarks digitale førertrøje.

Du kommer med på en hæsblæsende og medrivende tidsrejse, der viser, hvordan teknologier ændrer og redder menneskeliv, skaber lokal produktion og sparer tid og penge. Erick Thürmer præsenterer forudsigelser og forebyggelse for fremtiden og klæder dig på til at forstå, udnytte og håndtere fremtidens teknologier.

Det sker tirsdag d. 14. maj. Programmets første del er for alle. Anden del er specielt for IT og Maritime virksomheder.

Læs mere, hent programmerne og tilmeld dig via linket (åbner i nyt vindue).

Sidst opdateret: 02. april 2019