Tonni Hansen, borgmester i Langeland Kommune, er en af de mange afsendere af debatindlægget.

”Ligegyldigt hvordan vi vender og drejer det, og ligegyldigt hvor i landet man er borgmester, så er fakta, at udligningsordningen ikke lever op til sit formål i dag. Vi har ikke lige velfærd, og vi har ikke et nogenlunde lige beskatningsniveau på tværs af landets kommuner.”

Sådan lyder det fra blandt andre en lang række borgmestre, der i et debatindlæg opfordrer Folketinget til efter valget nedsætter en uvildig udligningskommission.

Læs debatindlægget Borgmestre til folketinget:Uvildig kommission skal udarbjede et nyt og fair udligningssystem her (åbner i nyt vindue).

Sidst opdateret: 09. maj 2019