Opera ved Tranekær Slot

Få en stor oplevelse til Opera i det fri den 18. august ved Tranekær Slot. Tag picnic-kurven med - alle er velkomne, og det er gratis.

Hør de største opera-arier og den skønneste musik, udbring en skål til Figaros bryllup, syng et kvad med Trubaduren, find den lette blomsterkjole frem til Summertime og bliv lidt forelsket med La bohème!

Det er blot et lille udpluk af det, der er på programmet, når Det Kongelige Teater for 13. år i træk fortsætter den populære tradition Opera i det fri og inviterer alle sang- og musikglade danskere til at opleve Den Kongelige Operas dygtige solister i det danske sommerland.

Der er gratis adgang til Opera i det fri, og der er plads til, at du kan tage picnic-kurven og hele familien med.

Program
Det endelige program for Opera i det fri bliver offentliggjort den 1. august 2018. Følgende steder kan du møde Opera i det fri:

10. august kl.18 Brønderslev, Rhododendronparken
11. august kl.18 Viborg, Paradepladsen
12. august kl.16 Esbjerg, Byparken
17. august kl.18 Herning, HEART (Herning Museum of Comtemporary Art)

18. august kl.18 Langeland, Tranekær Slot

19. august kl.15 Gentofte, Bernstorff Slot

Det kunstneriske hold

• Sopran: Sine Bundgaard (10., 11. og 12. august)
  • Sopran: Sofie Elkjær Jensen (17., 18. og 19. august)
  • Mezzosopran: Johanne Bock
  • Tenor: Jens Christian Tvilum
  • Baryton: David Kempster
  • Pianist: Leif Greibe (17., 18. og 19. august)
  • Pianist: Orsi Fajger (10., 11. og 12. august)

Konferencier: Lars Halby

Det Kongelige Teater takker de lokale samarbejdspartnere for det store engagement, der er helt uundværlig for Opera i det fri. For Langeland gælder det Kulturregion Fyn, Langeland Kommune og Tranekær Slot.

Læs mere om Opera i det fri på Det Kongelige Teaters hjemmeside (åbner i nyt vindue).

Sidst opdateret: 29. juni 2018