Nyt tiltag: Kommunalbestyrelsen på rundtur

I dag har kommunalbestyrelsen besøgt en lang række institutioner for at styrke politikernes kendskab til kommunen.

Her er kommunalbestyrelsen på besøg i Simmerbølle Børnehave.

Som et nyt tiltag i Langeland Kommune kommer kommunalbestyrelsen på rundtur i kommunen for at besøge et udsnit af kommunens institutioner. Formålet er at styrke politikernes kendskab til de mange forskellige opgaver, som kommunen løser.

Kommunaldirektør Benny Balsgaard siger:

”Vores tur rundt til de enkelte institutioner giver et godt indblik i kommunens arbejde og dagligdagen på de enkelte institutioner med de succeser og udfordringer, de enkelte institutioner oplever. Det er værdifuld viden for kommunalbestyrelsen.”

”Busturen er et led i et større introduktionsprogram, som skal klæde den nye kommunalbestyrelse på til at varetage opgaven som politiker på bedste vis. Introduktionen er bred med fokus på blandt andet jura og arbejdet i kommunalbestyrelsen.”

Bussen med kommunalpolitikerne og den øverste ledelse i kommunen kørte fra Rudkøbing kl. 8 i morges. Første besøg var Sigtebo Plejecenter, hvor centerlederen fortalte om deres hverdag. Herefter gik turen til Nordskolen, Tullebølle Plejecenter og Centerkøkkenet.

Efter frokosten besøgte politikerne Simmerbølle Børnehave, Ørstedskolen, Danahus Plejecenter samt Sygeplejen og Hjemmeplejen på Spodsbjergvej. Dagen afsluttes med kommunalbestyrelsesmøde.

Busturen er den første ud af to busture, som Langeland Kommunes kommunalbestyrelse skal på.

Sidst opdateret: 09. april 2018