Langeland Kommune

Steffen Jensen og Heidi Vad sætter perspektiv på flygtninge- og asylsituationen

Det sker på Langelands Museum, og er foredraget er gratis.

Onsdag den 20. juni er det FN’s internationale flygtningedag, og i den forbindelse inviterer Langelands Museum til en spændende aften, der sætter perspektiv på flygtninge- og asylsituationen i Danmark og i verden.

Aftenen byder på foredrag ved Heidi Vad Jønsson og Steffen Jensen, der vil give henholdsvis historikerens og korrespondentens vinkel på det højaktuelle emne;

Heidi Vad Jønsson er lektor i historie ved SDU og aktuel med bøgerne ”Indvandring i velfærdsstaten” og ”Fra lige muligheder til ret og pligt: Socialdemokratiets integrationspolitik i den moderne velfærdsstats tidsalder, 1960’erne til 2010’erne”.

Indvandringspolitik og velfærdsstat er også temaet for Heidi Vad Jønssons foredrag, som vil handle om indvandring i velfærdsstaten. Det vil efter foredraget være muligt at købe eller bestille Heidi Vad Jønssons bøger til en fordelagtig pris.

Steffen Jensen er journalist og mellemøstkorrespondent for TV2, hvorfor han har dækket talrige krige og konflikter i verdens brændpunkter. Steffen Jensen vil holde foredrag om den aktuelle situation i Mellemøsten.

Hvor og hvornår?
Foredragsaftenen holdes i særudstillingen ”Asyl?” på Langelands Museum, Jens Winthers Vej 12, 5900 Rudkøbing. Deltagelse er gratis, og der vil blive serveret kaffe og the undervejs. Arrangementet starter kl. 19.

Sidst opdateret: 08. juni 2018