Politikere lærer kommunen bedre at kende

I går var kommunalpolitikerne på deres anden bustur for at blive klogere på kommunens arbejde

Flaget er hejst på Humble Skole i dag, for kommunalbestyrelsen har været på besøg i både Børnehaven Rævehøj og Humble Skole. I løbet af de 2 gange 45 minutters besøg deltog politikerne blandt andet i fællessamlingen og fik rundvisning, hvor de mødte elever og personale i både skole og børnehave.

Besøget er et led i et større introduktionsprogram, som skal klæde den nye kommunalbestyrelse på til at varetage opgaven på bedste vis. Introduktionen er bred med fokus på blandt andet jura og arbejdet i kommunalbestyrelsen.

Busturen er den sidste af to busture til de enkelte institutioner og giver et godt indblik i kommunens arbejde og dagligdagen på de enkelte institutioner med de succeser og udfordringer, de enkelte institutioner oplever.

Efter besøget i Børnehaven Rævehøj og Humble Skole gik turen til Lindelse Plejecenter, Bofællesskabet Brungårdsvænget, Vej og Park, Værkstedsgården, Jobcenter Langeland og Langelands Bibliotek.

Sidst opdateret: 08. maj 2018