Ny toiletbygning i Biblioteksgården

Det er blevet muligt at etablerer et nyt offentligt toilet i Biblioteksgården.

Anlægsarbejdet i Biblioteksgården i Rudkøbing skrider godt frem. I øjeblikket arbejdes der i den sydlige del af Biblioteksgården nær biblioteket og sommerhusudlejningen.

Store dele af arbejdet er udført, og asfaltering sker i uge 27 – i den forbindelse vil der blive skiltet, så det vil være muligt at komme til og fra arealet.

Toiletbygning
I området nær sommerhusudlejningen opsættes en ny toiletbygning. Bygningen bliver i stil med dem ved Engdraget og i Grønnegården og indeholder to toiletrum, hvor det ene er indrettet handicapvenligt. ´

Ved siden af toiletbygningen bliver en lille plads med en bænk. Det forventes, at toiletbygningen monteres i uge 28.

Læs mere om områdefornyelsen af Rudkøbing Bymidte på Langeland Kommunes hjemmeside (åbner i nyt vindue).

Sidst opdateret: 25. juni 2018