Skrøbelev Skole udstiller filmcollager på biblioteket

Skrøbelev Skole har i samarbejde med Langeland Bibliotek og Kulturregion Fyn lavet filmcollager.

Onsdag den 19. september kl. 10 holder Skrøbelev Skole fernisering på Langeland Bibliotek.

Eleverne har gruppevis arbejdet under henholdsvis overskriften ”HAVET” og” Danmarks Nationalsang” .

Første del af collagen bestod i at besøge biblioteket for at finde inspiration og materialer. Dernæst fik eller fandt hver elev på en sætning eller ord som understøttede deres overskrift. Efterfølgende har alle børn, udstyret med deres Ipad, taget billeder rundt omkring på øen for at visualisere deres tekst.

Alt materiale bliver samlet og redigeret af en kunstner fra Kulturregion. Materialet bliver udstillet på Langeland Bibliotek.

Sidst opdateret: 13. september 2018