Landsbyklyngen inviterer til idémesse

Alle er velkomne til at være med. Hvis du vil have en stand på messen, skal du tilmelde dig senest mandag den 22. oktober.

Landsbyklyngen Langeland og Strynø ”vi samler enderne” inviterer virksomheder, institutioner, foreninger, organisationer, netværk og private til en spændende eftermiddag med fokus på: Hvad sker det på Langeland?

På messen kan du:

• Få indblik i, hvad der sker på Langeland og udvide dit netværk
  • Få inspiration og komme i dialog med initiativtagere
  • Være en aktiv medspiller i udviklingen af kommunen
  • Finde nye samarbejdspartnere eller nøglepersoner

Deltagelse er gratis. Hvis du vil have en stand på idémessen eller deltage i markedspladsen så skal du tilmelde sig senest mandag den 22. oktober kl. 12 til kontakt@visamlerenderne.dk

Markedspladsen er et sted, hvor virksomheder, institutioner, foreninger, organisationer, netværk og private mødes for at skabe nye samarbejder og udveksle ressourcer.

Klik ind og hør næstformand Bjørn Brandenborg fortælle i Radio Diablo (åbner i nyt vindue).

Læs mere om idémessen og se hele invitationen her (åbner i nyt vindue)

Sidst opdateret: 11. oktober 2018