Daginstitutioner har længe åbent i Langeland Kommune

Langeland Kommune er en af de kommuner i landet med den længste ugentlige åbningstid.

Det faglige fællesskab LO har udarbejdet en opgørelse over, hvor mange timer daginstitutionerne i de enkelte kommuner har åbent om ugen.

Opgørelsen ”Børnefamiliers dagtilbud og arbejdsliv” viser, at Langeland Kommune ligger nr. 6 på listen over de kommuner, der har den længste ugentlige åbningstid i daginstitutionerne. Det svarer til en åbningstid på 52,4 timer om ugen.

Chef for Læring og Trivsel i Langeland Kommune, Lone Bjerregaard, siger:

”Kommunens daginstitutioner er åbne i mange timer sammenlignet med andre kommuner. Det er et udtryk for, at vi prioriterer at holde åbent for til tilgodese forældres behov.”

Opgørelsen over daginstitutionernes åbningstider er offentliggjort juni 2018, mens tallene vedrørende åbningstiderne er fra 2014.

Læs opgørelsen "Børnefamiliers dagtilbud og arbejdsliv" fra LO (åbner i nyt vindue).

LO er Danmarks største faglige fællesskab for både offentligt og privat ansatte.

Sidst opdateret: 10. oktober 2018