Borgerinddragelsesudvalget er nedsat

Langeland Kommunes nye borgerinddragelsesudvalg er nu nedsat og består af 7 medborgere og 5 politikere. Udvalget skal komme med forslag til, hvordan der kan tænkes mere borgerinddragelse og aktivt demokrati ind i kommunalbestyrelsens og de politiske fagudvalgs arbejde.

De syv udpegede er:

• Hanne Engholt
  • Charlotte Lindgaard
  • Anne Rasmussen
  • Gitte Rasmussen
  • Steffen Boye Uhrenholdt
  • Gert Ludvig Rosing
  • Lars Ole Børre Larsen

Endvidere blev Jette Purup og Christian Stenberg udpeget som 1. og 2. suppleant.

Politisk udpegede medlemmer af udvalget er:

• Lisa Pihl Jensen (S)
  • Kim Brammer Welcher (DF)
  • Bjarne Nielsen (V)
  • Erik Jørgensen (SF)
  • Jørgen Nielsen (C)

Det har været muligt at ansøge om at blive medlem af Borgerinddragelsesudvalget. I alt ønskede 19 medborgere at blive medlem af udvalget. Det er de fem politisk udpegede medlemmer af udvalget, der har besluttet, hvilke syv medborgere der skal være en del af udvalget.

Første møde i det fuldtallige udvalg afvikles torsdag den 27. september 2018 kl. 16:30 til 18.00.

Nye tiltag fra udvalget vil blive offentliggjort på kommunens hjemmeside og Facebook-profil. Du kan også læse referaterne fra udvalgets møder. Referaterne ligger på kommunens hjemmeside (åbner i nyt vindue).

Sidst opdateret: 13. september 2018