Film i fynsk finale

Langelands Bibliotek kårede i mandags de to film, der skal gå videre.

Edith 24

”Rødgrød med gryde” og ”Drøm eller virkelighed?” hedder de to film, der i mandags ved lokalfinalen blev kåret til at gå videre til finalen i mobilfilmkonkurrencen for unge på Fyn, Edith24.

Bag filmene står elever fra Ørstedsskolen og Humble Skole, og børnene har i en uge arbejdet i mindre grupper på de to skoler for at producere deres egne mobilfilm.

Alle elever har set hinandens film, og der blev udvalgt nogle film, der skulle gå videre til lokalfinalen.

Mandag aften holdt Langeland Bibliotek lokalfinalen som en gallafest i samarbejde med Bio Langeland. Børnene kunne sammen med deres forældre se de udvalgte film og kåringen af de to film, der nu går videre til den fynske finale.

Filmkonkurrencen er for elever på 4.-7. klassetrin, og finalen holdes den 31. marts i Biocity, Odense.

Edith24 gennemføres i et samarbejde mellem Kulturregion Fyn og FilmFyn – og er desuden en del af indsatsområdet ”Fyn er Film” i den fynske kulturaftale. Projektet er støttet af Kulturministeriet.

Se filmene:

Drøm eller virkelighed? www.edit24.dk/drom-eller-virkelighed/