Langelands Museum sender podcasts

Lyt dig til danmarkshistorien

I sidste uge åbnede udstillingen Historier om Langeland på Langelands Museum i Østergade i Rudkøbing. I denne uge lancerer museet en stribe podcasts, der fortæller om de tolv genstande, som kan ses på udstillingen.

”Vi har lavet podcasts, så alle – uanset hvor i landet man bor – har mulighed for at komme tæt på de langelandske historier. Vi har at gøre med hele danmarkshistorien fra stenalder og frem til i dag, og den vil vi selvfølgelig gerne dele med så mange som muligt," siger museumsleder Peer Henrik Hansen.

I løbet af foråret 2017 udkommer syv podcasts. I sensommeren, når DR sender sidste del af ”Historien om Danmark” på TV, bliver de sidste seks podcasts sendt.

Følg med i museets arbejde

Udover Historier om Langeland, vil Langelands Museum fremover sende podcasts om museets mange aktiviteter.

”Det her er en måde, hvor vi kan fortælle mange flere historier om, hvad det er, vi laver her på museet, end i en udstilling. Lytterne får mulighed for at følge med i arbejdet op til en udstilling. De kan høre om vilde arkæologiske fund. Og senere på året kommer historien om de mange kollektiver på Langeland, når vi udgiver en bog om det emne”, siger Peer Henrik Hansen.

Museets podcasts kan findes på Itunes eller på Podbean (begge links åbner i nyt vindue).

Det er gratis at abonnere.

For yderligere information, kontakt museumsleder Peer Henrik Hansen:
Telefon 63 51 63 05 eller 61 10 38 50. Email phh@langelandkommune.dk

Sidst opdateret: 18. maj 2017