Aftenarrangement om OCD

Onsdag den 26. april stiller vi skarpt på lidelsen OCD i Sundhedshus Langeland

Vaske hænder arrangement OCD

Siden 2015 har Sundhedshus Langeland kunnet præsentere arrangementer om psykiske lidelser i samarbejde med PsykInfo i Region Syddanmark. Onsdag den 26. april kl. 19-21 kommer aftenen til at handle om den psykiske lidelse OCD.

OCD er en invaliderende lidelse, der både kan være omkostningsfuld for den, der har lidelsen og for de pårørende. De tre bogstaver er en forkortelse for obsessiv-kompulsiv tilstand, og lidelsen er karakteriseret ved tilbagevendende tvangstanker eller tvangshandlinger.

Til arrangementet får vi besøg af både specialpsykolog Lene Hougaard Jensen og EN-AF-OS-ambassadør Rikke Hjort Laursen. Lene Hougaard Jensen vil gennemgå hvorfor lidelsen er så pinefuld, hvad de mest fremtrædende symptomer er, og hun vil fortælle om den kognitive behandling af lidelsen. Rikke Hjort Laursen vil fortælle sin personlige beretning om at leve og mestre et liv med OCD.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Sted:

Sundhedshus Langeland, Havnegade 118, 5900 Rudkøbing.

Tilmelding:

Tilmelding sker via nedenstående link eller på telefon:
99 44 45 46.

Sidst opdateret: 03. april 2017