Nyhedsarkiv

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle nyheder på hjemmesiden. Nogle emner bliver på listen i lang tid - nogle så længe, at det ikke længere giver mening at kalde dem "nyheder". Men derfor kan der godt være information, som det kan være godt at have stående.

Hvis du ønsker at abonnere på nyheder, kan du klikke på nyhedsmail i den øverste menulinie. Du kan også klikke på 'Tilmeld dig vores Nyhedsmail' nederst på siden.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail hver gang, der kommer en nyhed på hjemmesiden.

Side 1 af 62 >>
Dato: Nyhed:
25. september 2017 Frivillig Fredag: Prisoverrækkelse, smagsprøver og nyt fra frivillige
Langeland Kommune overrækker ”frivillig-prisen” til en person, der har gjort sig særligt bemærket i det frivillige arbejde.
22. september 2017 Ankestyrelsen afviser tilsynssag om borgmesterens rolle
Afvisningen handler om borgmesterens rolle i perioden uden kommunaldirektør.
20. september 2017 Langeland Kommune styrker indsatsen på demensområdet
Kommunen er med på Sundhedsstyrelsens Demensrejsehold som en del af en større indsats.
19. september 2017 Mini-fleksjob skal styrke livskvaliteten
Langeland Kommune vil tilbyde langtidsledige, der er berettiget til fleksjob, såkaldte mini-fleksjobs for at styrke livskvaliteten hos den enkelte.
18. september 2017 Foredrag om ubåd fra den amerikanske borgerkrig
International anerkendt forsker fortæller om ubåden H.L. Hunley.

Side 1 af 62 >>     Tilmeld dig vores nyhedsservice