Nyhedsarkiv

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle nyheder på hjemmesiden. Nogle emner bliver på listen i lang tid - nogle så længe, at det ikke længere giver mening at kalde dem "nyheder". Men derfor kan der godt være information, som det kan være godt at have stående.

Hvis du ønsker at abonnere på nyheder, kan du klikke på nyhedsmail i den øverste menulinie. Du kan også klikke på 'Tilmeld dig vores Nyhedsmail' nederst på siden.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail hver gang, der kommer en nyhed på hjemmesiden.

Side 1 af 69 >>
Dato: Nyhed:
17. november 2017 Flere vigepladser undervejs
Der kommer asfalt på i næste uge
14. november 2017 Indstilling af kandidater til Handicapprisen 2017
Kender du en person, en gruppe af personer eller en forening der fortjener at modtage Langeland Kommunes Handicappris 2017?
14. november 2017 Styrket indsats skal få flere til at stemme
Langeland Kommune har skruet op for informationen om kommunal- og regionrådsvalg den 21. november.
14. november 2017 Pressemeddelelse - Indvielse af de nye udearealer omkring Strynø skole og Kulturhus
13. november 2017 Hvem gør noget særligt for kammeratskabet i vores klub?
Indstil din kandidat allerede i dag...

Side 1 af 69 >>     Tilmeld dig vores nyhedsservice