Nyhedsarkiv

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle nyheder på hjemmesiden. Nogle emner bliver på listen i lang tid - nogle så længe, at det ikke længere giver mening at kalde dem "nyheder". Men derfor kan der godt være information, som det kan være godt at have stående.

Hvis du ønsker at abonnere på nyheder, kan du klikke på nyhedsmail i den øverste menulinie. Du kan også klikke på 'Tilmeld dig vores Nyhedsmail' nederst på siden.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail hver gang, der kommer en nyhed på hjemmesiden.

Side 1 af 126 >>
Dato: Nyhed:
13. juni 2019 DM Paracykling 2019 holdes på Langeland søndag
Afvikling af arrangementet sker i et tæt samarbejde mellem Parasport Danmark, Dansk Håndcykelklub og Langeland kommune.
13. juni 2019 Langeland Kommune på Folkemødet
29. maj 2019 Kvit og frit: Fars Dag på fortet
28. maj 2019 Dialogmøde om Langelands fremtid
28. maj 2019 Kulturelt Samråd: Få viden om, hvordan du søger penge til dit kulturelle projekt
Kulturelt Samråd Langeland har holdt møde om fonde og fondsansøgninger – læs referatet fra mødet.

Side 1 af 126 >>     Tilmeld dig vores nyhedsservice