Nyhedsarkiv

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle nyheder på hjemmesiden. Nogle emner bliver på listen i lang tid - nogle så længe, at det ikke længere giver mening at kalde dem "nyheder". Men derfor kan der godt være information, som det kan være godt at have stående.

Hvis du ønsker at abonnere på nyheder, kan du klikke på nyhedsmail i den øverste menulinie. Du kan også klikke på 'Tilmeld dig vores Nyhedsmail' nederst på siden.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail hver gang, der kommer en nyhed på hjemmesiden.

Side 1 af 75 >>
Dato: Nyhed:
19. januar 2018 Kommuneplan i offentlig høring
Høringsfrist den 16. marts.
18. januar 2018 Vil du med ”on the road” med borgmesteren?
Tonni Hansen har givet et længere interview om alt lige fra barndomshjem til det langelandske knæk.
17. januar 2018 Broarbejde fra april
Katodisk beskyttelse af Langelandsbroen
17. januar 2018 Få hjælp til at blive pilot for dit barn
Langeland Kommune inviterer til foredrag med kendt familieterapeut.
15. januar 2018 Fejl skyld i forhøjet vandstand ved Vejlen
Vandstanden forventes at være faldet til normal vintervandstand i løbet af i dag.

Side 1 af 75 >>     Tilmeld dig vores nyhedsservice