Nyhedsarkiv

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle nyheder på hjemmesiden. Nogle emner bliver på listen i lang tid - nogle så længe, at det ikke længere giver mening at kalde dem "nyheder". Men derfor kan der godt være information, som det kan være godt at have stående.

Hvis du ønsker at abonnere på nyheder, kan du klikke på nyhedsmail i den øverste menulinie. Du kan også klikke på 'Tilmeld dig vores Nyhedsmail' nederst på siden.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail hver gang, der kommer en nyhed på hjemmesiden.

Side 1 af 108 >>
Dato: Nyhed:
06. december 2018 21-bygningen sælges til Boligselskabet Langeland
Formålet med nye boliger er blandt andet at øge tilflytningen og at skabe liv i det område af Rudkøbing, hvor bygningen ligger.
06. december 2018 Spodsbjerg-Tårs: Et skridt nærmere en hurtig overfart
Ny undersøgelse skitserer mulighederne for en fremskudt færgehavn ved Tårs, som kan forkorte rejsetiden mellem Spodsbjerg og Tårs.
05. december 2018 Ny undersøgelse sætter fokus på kultur og udvikling i Rudkøbing
Undersøgelsen giver konkrete anbefalinger til byudvikling i Rudkøbing, fx at museet i Østergade og museumshaven bliver et kulturelt kraftcenter.
28. november 2018 Stærkt fynsk samarbejde skal styrke erhvervslivet
Ni af Fyns ti kommuner indleder efter nytår et samarbejde om at styrke det fynske erhvervsliv.
28. november 2018 Blandet succes med klippekort til ældre
Langeland Kommune benytter klippekorts-ordningen.

Side 1 af 108 >>     Tilmeld dig vores nyhedsservice