Nyhedsarkiv

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle nyheder på hjemmesiden. Nogle emner bliver på listen i lang tid - nogle så længe, at det ikke længere giver mening at kalde dem "nyheder". Men derfor kan der godt være information, som det kan være godt at have stående.

Hvis du ønsker at abonnere på nyheder, kan du klikke på nyhedsmail i den øverste menulinie. Du kan også klikke på 'Tilmeld dig vores Nyhedsmail' nederst på siden.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail hver gang, der kommer en nyhed på hjemmesiden.

Side 1 af 93 >>
Dato: Nyhed:
22. juni 2018 Ny belægning på Østergade
Langeland kommune er i gang med årets asfaltarbejder.
20. juni 2018 Politikerne drøfter muligheder for besparelser
Langeland Kommunes effektiviseringskatalog 2019, der indeholder en lang række forskellige forslag til effektiviseringer og besparelser, bliver i øjeblikket drøftet politisk.
20. juni 2018 Langeland Kommuner er blevet mere erhvervsvenlig
Langeland Kommune rykker 21 pladser frem i Dansk Byggeris årlige analyse af kommunernes erhvervsvenlighed.
18. juni 2018 Afbrændingsforbud af Sankt Hans bål
i Langeland Kommune
11. juni 2018 Borgmester om tilbageflytning: Vi har et godt fundament at bygge videre på
Langeland Kommune er en af de kommuner, hvor færrest bysbørn flytter tilbage. Men noget tyder på, at udviklingen er ved at vende.

Side 1 af 93 >>     Tilmeld dig vores nyhedsservice