Nyhedsarkiv

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle nyheder på hjemmesiden. Nogle emner bliver på listen i lang tid - nogle så længe, at det ikke længere giver mening at kalde dem "nyheder". Men derfor kan der godt være information, som det kan være godt at have stående.

Hvis du ønsker at abonnere på nyheder, kan du klikke på nyhedsmail i den øverste menulinie. Du kan også klikke på 'Tilmeld dig vores Nyhedsmail' nederst på siden.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail hver gang, der kommer en nyhed på hjemmesiden.

Side 1 af 97 >>
Dato: Nyhed:
21. august 2018 Ny asfalt på mange veje de kommende uger
Ingen veje bliver lukkede, men der kan være lidt gener på vejene.
20. august 2018 Pas på børnene i trafikken
Langeland Kommune er med i kampagnen ”Børn på vej”, som også giver gode råd til forældre.
17. august 2018 Vil du hjælpe politikerne?
Medlemmer til kommunes nye Borgerinddragelsesudvalg søges. Kom til åbningskonference den 3. september 2018 og hør nærmere.
15. august 2018 Kæmpe potentiale for kulinarisk turisme på Sydfyn og øerne
Ny analyse: Sydfyn og øerne har lige det, turisterne går efter i dag. Hele områdets smukke natur, de lækre råvarer og mange små producenter byder på adskillige autentiske madoplevelser. Sydfyn og øerne har derfor et kæmpe potentiale for at blive en magnet for kulinariske turister.
15. august 2018 Mulighed for støtte til frivilligt socialt arbejde
Ansøgningsfrist er 1. september.

Side 1 af 97 >>     Tilmeld dig vores nyhedsservice