Nyhedsarkiv

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle nyheder på hjemmesiden. Nogle emner bliver på listen i lang tid - nogle så længe, at det ikke længere giver mening at kalde dem "nyheder". Men derfor kan der godt være information, som det kan være godt at have stående.

Hvis du ønsker at abonnere på nyheder, kan du klikke på nyhedsmail i den øverste menulinie. Du kan også klikke på 'Tilmeld dig vores Nyhedsmail' nederst på siden.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail hver gang, der kommer en nyhed på hjemmesiden.

Side 1 af 104 >>
Dato: Nyhed:
19. oktober 2018 Politikere inviterer til dialog om Langeland og Strynøs fremtid
Alle interesserede er velkomne til at være med til dialogmødet.
18. oktober 2018 Nu starter etableringen af Naturformidlingsprojektet i Ørstedsparken
Arbejdet med at etablere naturformidlingsprojektet Krible Krable i Ørstedparken er netop begyndt.
17. oktober 2018 Sundhedstilbud til dig med diabetes 2 eller hjertesygdom
Langeland Kommune tilbyder digital undervisning, der hjælper til at leve bedre med sygdommene.
15. oktober 2018 Pressemeddelse - Geopark det Sydfynske Øhav er en realitet
15. oktober 2018 Ansøg nu til Harald og Hedvig Kristensens Mindelegater