Langeland Kommune

Et Sundhedshus i drift

De fleste aktører er nu flyttet ind i det nye Sundhedshus

       

Siden starten af februar 2014 har Langelands borgere kunnet møde op på Havnegade 118 i den gamle Rudkøbing Skole for at komme til læge, til jobcenter, til fysioterapeut mm.

Medarbejderne fra Jobcenter Langeland var nogle af de første til at flytte ind og tage lokalerne i brug. Jobcenter Langeland holder til i husets stueetage, hvor man også finder kommunens demenskoordinator, hjemmesygeplejen og den nye sygeplejeklinik.

Praktiserende læge, Lars Kjær Johansen, har åbnet klinik på husets 1. etage, hvor der ud over lægeklinikken, og det tilknyttede venterum og sekretariat, også er oprettet laboratorium, personalerum og et akutrum udstyret med hjertestarter, operationsbord og ultralyd scanner.
På samme etage er der jordemoderkonsultation en gang om ugen, hørepædagog to gange om måneden, og i marts flytter endvidere privatpraktiserende psykolog, Gitte Kjær Johansen, ind.

På 2. etage finder man Langelands Fysioterapi v. fysioterapeut Patrick Groen, kommunens afdeling for HR Strategi og Forebyggelse samt en række mødelokaler. Derudover vil der hver tirsdag og onsdag være henholdsvis alkohol og misbrugsrådgivning på 2. etage.

”Træningsområdet” overfor hovedbygningen anvendes af kommunens afdeling for træning og hjælpemidler, og det vil senere også være her vagtlægen får lokale i aftentimerne. 

Sidst opdateret: 06. februar 2015

Indvielse og projektbeskrivelse

(e-page nyt vindue)