Langeland Kommune

Om sitet

De overordnede mål med Langeland Kommunes hjemmeside

  • at sætte borgere og virksomheder i stand til så vidt muligt at betjene sig selv indenfor de kommunale opgaver - 24 timer i døgnet
  • at give borgere og virksomheder mulighed for at deltage i den kommunalpolitiske proces
  • at oplyse om kommunale forhold - herunder kultur- og fritidsaktiviteter 

Selvbetjening - 24 timer i døgnet

Mængden af digitale selvbetjeningsløsninger bliver stadig større, og skal derfor være let tilgængelige indenfor de pågældende emneområder.

Selvbetjening er et område, som vi giver høj prioritet, da vi mener at det er med til at sikre et højt kvalitetsniveau i kommunens tilbud til borgere og virksomheder.

Åben dialog

Den åbne dialog forsøger vi at sikre ved at tilbyde opdaterede informationer om de kommunale områder. I perioder vil der endvidere være mulighed for at kommentere lokalpolitiske emner i et online borgerforum.

Vi er meget åbne over for konstruktiv kritik og gode forslag til hjemmesidens fortsatte udvikling, men vi kan ikke love at alle forslag følges.

Tilgængelighed for alle - W3C standarder

I vores bestræbelser på at gøre www.langelandkommune.dk tilgængelig for alle, forsøger vi at overholde de tekniske standarder, der skal sikre tilgængelige hjemmesider for handicappede.

Disse standarder formuleres af W3C, et organ som sørger for at standardisere teknologien. Som sikre den optimale brug af blandt andet "Internet for alle".

Teknik

Hjemmesiden er lavet i Content Management Systemet SiteCore fra SiteCore A/S. Vores partner DIS/PLAY har udarbejdet det grafiske design.

 

 

 

 

Sidst opdateret: 03. december 2015

Åbningstider:

 Mandag: 10.00 -  15.00
 Tirsdag: 10.00 -  15.00
 Onsdag: Lukket  
 Torsdag: 10.00 -  17.00
 Fredag: 10.00 -  12.00