Langeland Kommune

Langeland bliver endnu mere grøn

Go2Green står for en række grønne initiativer

Kommunalbestyrelsen i Langeland Kommune har besluttet at kommunen skal være medlem af foreningen Go2Green. Det er klart målet med partnerskabet at Langeland Kommune bliver endnu mere grøn.

GO2Green er en nonprofitorganisation med det mål for øje, at reducere energiforbrug, skåne miljøet og bane vej for bæredygtig vækst. Geografisk er det sydfynske område udgangspunktet for indsatserne. Men organisationen udveksler naturligvis erfaringer og henter ny viden ud over alle grænser.

Visionen er grøn, og missionen er at gøre det så nemt, gennemskueligt og fordelagtigt som muligt for boligejere, virksomheder og institutioner at energirenovere eller at vælge grønne energiløsninger til byggeri.

Partnerkredsen består af miljøbevidste håndværkere og leverandører af grønne energiløsninger samt af andre sydfynske foretagender. Fællesnævneren den grønne vinkel og engagementet i bæredygtig vækst.

GO2Green fungerer desuden som katalysator for et bredt samarbejde mellem industri, forsyning, kommune, undervisningstilbud og andre virksomheder.

Sidst opdateret: 22. februar 2016