Langeland Kommune

Virk.dk

Virksomhedernes digitale indgang til det offentlige.

Logo, Virk.dk

På Virk.dk finder kan virksomheder finde indberetninger til det offentlige, erhvervsrelevant information fra myndigheder, nyt om portalen samt kontaktoplysninger om kommuner og andre myndigheder.
Du kan desuden bestille NemID - Erhverv og med den logge ind via din personlige indgang, Mit Virk.dk.

Indberetninger

På Virk.dk kan virksomheder finde indberetninger til det offentlige samlet ét sted. Portalen giver adgang til over 1.300 indberetninger.

Når du klikker på en indberetning på Virk.dk, kommer du altid først til en introside. På introsiden finder du en beskrivelse og vejledning til indberetningen fra den myndighed, den hører under.

Erhvervsrettet information fra det offentlige

På Virk.dk kan du finde erhvervsrettet information fra myndighederne. Teknisk set ligger det på myndighedernes egne sider og vises kun på Virk.dk, hvis du henter det frem ved hjælp af det orange søgefelt i øverste højre hjørne. 

At stoffet kommer fra myndighedernes sider sikrer, at informationen bliver opdateret i takt med, at myndighederne opdaterer deres egne sider. Samtidig får du det erhvervsrettede stof serveret på Virk.dk direkte fra kilden.

NemID - Erhverv

Mange indberetninger på Virk.dk er udformet som e-blanketter, som du kan udfylde, underskrive digitalt og sende via Virk.dk. Desuden logger du ind på Virk.dk med NemID.

Sidst opdateret: 31. august 2015