Langeland Kommune

Leverandørliste

Bliv leverandør til Langeland Kommune ved at registrere din virksomhed på leverandørlisten

Langelandsbroen

Ønsker din virksomhed at blive leverandør til Langeland Kommune, kan du registrere din virksomhed på Langeland Kommunes leverandørliste.

Når din virksomhed er registreret på leverandørlisten, kan du fremadrettet blive inviteret til at byde på bygge- og anlægs-arbejde og leveringer af varer og tjenesteydelser, som kommunen ikke har indgået indkøbsaftale på.

Leverandørlisten sikrer, at Langeland Kommunes kommende samarbejdspartnere har kendskab til de arbejdsklausuler, som er besluttet og gældende i Langeland Kommune, og at leverandøren forpligter sig til at overholde dem.

Leverandørlisten sikrer også at Langeland Kommunes kommende samarbejdspartnere ikke har ubetalt forefalden gæld til det offentlige på over kr. 100.000, og at samarbejdspartneren accepterer at Kommunen kan indhente referencer og børneattester ved de tilbudsindhentninger hvor det er relevant.

Når din virksomhed er registreret på leverandørlisten opnår du også profilering og mere synlighed overfor kommunens indkøbere.

Du kan løbende opdatere din virksomheds profil på leverandør-listen, så vi hele tiden har de nyeste referencer og andre oplysninger, som er relevante i forbindelse med en tilbudsindhentning.

Hvis du har generelle spørgsmål vedr. kommunens indkøb og udbud kan du kontakte: Indkøbs- og udbudskonsulent Conny Nielsen eller Assistent Bena Arifovic se kontakt oplysninger i boksen til venstre.

 

  • Nyhedsopdatering (pdf - nyt vindue)

 


Læs mere om leverandørlisten og hvordan du registrerer din virksomhed ved at følge links i venstre side.

 

Selvbetjening

Sidst opdateret: 06. december 2017

Åbningstider

 Mandag: 10.00 -  15.00
 Tirsdag: 10.00 -  15.00
 Onsdag: Lukket  
 Torsdag: 10.00 -  17.00
 Fredag: 10.00 -  12.00

Kontakt kommunen


Conny Hanne Nielsen
Indkøbskonsulent

Tlf.: 6351 6036

Bena Arifovic
Assistent

Tlf.: 6351 6023

Hjælp & support

Har du spørgsmål til portalen eller brug for hjælp til oprettelse kontakt da Comdia

Tlf.: 7199 3672

Brugervejledning: