Langeland Kommune

Alkoholrådgivning og -behandling i Rudkøbing eller i Svendborg

Alkoholbehandlingen er gratis og rummer en bred vifte af tilbud

Måske tænker du, at det er flovt at få hjælp for et alkoholproblem. Men det er faktisk kun flovt eller tabu, så længe drikkeriet står på. Så snart der bliver gjort noget ved problemet, reagerer omverdenen med respekt, anerkendelse og opmuntring. Det kan være svært at tro på, hvis du står midt i det, men bare vent og se.

Hvis du har noget på hjerte angående dit forbrug af alkohol eller blot ønsker et ”tjek”, kan du få en uforpligtende samtale med en alkoholrådgiver. Ved samtalen kan rådgiveren også fortælle dig om mulighederne for videre rådgivning eller behandling.

Ønsker du at gå videre, skræddersyer alkoholbehandleren et forløb sammen med dig, som tilpasses din situation. Du kan sagtens passe et evt. arbejde, mens du går i behandling.

Det videre forløb kan for eksempel bestå af kortlægning af din situation, samtalebehandling, abstinensbehandling, familiebehandling, deltagelse i netværksgruppe, evt. døgnbehandling mm. Varigheden af rådgivningen eller behandlingen tilrettelægges også efter dit behov.

Du kan modtage rådgivning og behandling anonymt i Sundhedshuset i Rudkøbing eller hos Alkoholbehandlingen i Svendborg. Du kan læse mere om Alkoholbehandlingen via linket nederst på siden.

Mere information

Du kan finde mere information om alkohol og teste dine alkoholvaner via nedenstående links:

Læs mere om alkoholproblemer og få hjælp hos Hope via nedenstående link:

Kontakt

Alkoholbehandling Langeland
Sundhedshuset, 2. sal
Havnegade 118
5900 Rudkøbing
Tlf. 62 23 66 66
Åbningstider:
Onsdag kl. 9.00 – 13.00
Tidsbestilling er nødvendig

Du kan også henvende dig hos:

Alkoholbehandlingen
Sankt Jørgens Vej 15
5700 Svendborg
Tlf. 62 23 66 66
abc@svendborg.dk 

 

 

Sidst opdateret: 10. december 2018