Film om hvordan du kommer i gang med aktiviteter i Sundhedshus Langeland

Hvis du er henvist af din læge til en afklarende sundhedssamtale i Langeland Kommune, opfordrer vi dig til at se en lille film forud for samtalen.

Når du er henvist til en afklarende sundhedssamtale, er der to veje til at komme i gang med aktiviteter i Sundhedshuset. Du kan se en film om de to veje til aktiviteter ved at klikke på linket herunder:

Hvis det ikke lykkes for dig at se filmen, får du her et kort resumé af de to veje til aktiviteter, som omtales i filmen:

1. Måske ved du allerede præcis hvilken aktivitet, du gerne vil deltage i og ønsker ikke en afklarende sundhedssamtale. Så kan du blive tilmeldt eller henvist videre til aktiviteten allerede i telefonsamtalen.
  2. Måske vil du høre mere om hvilke aktiviteter, der er i Sundhedshuset, eller måske har du brug for at få en god snak om dit helbred og din trivsel. Så bruger vi telefonsamtalen til at finde en dato, hvor vi kan mødes til en afklarende sundhedssamtale.

Sidst opdateret: 31. maj 2018