Langeland Kommune

Festivalbilletter

Langelandsfestival 2018
Billetter til borgere i kommunen

Langelandsfestilvalen, solnedgang

19. juni: Fejl i annonce i Øboen: Billet gælder alle 8 dage: 21. - 28. juli

 

Langelandsfestival bliver holdt i udkanten af Rudkøbing tæt på mark, strand og vand. Gæsterne kan både nyde musik, natur, by- og strandliv og smukke solnedgange over øhavet.

Langelandsfestival tilbyder rabat på billetter til borgere i kommunen samt gratis billetter til kommunens borgere med funktionsnedsættelse.

Billetsalg og priser for borgere i kommunen

Det er muligt at købe en billet der gælder kun den 25. juli eller en billet til alle dagene 21. - 28. juli 2018.

Billetten gælder altså ikke kun 25. - 28. juli, som vi desværre er kommet til at skrive i Øboen.

Funktionshæmmet: Sådan søger du om en festivalbillet via e-boks

Langelandsfestival har også i år et samarbejde med kommunen om gratis billetter til borgere med funktionsnedsættelse (nedsatte fysiske og psykiske funktioner). Der skal sendes en ansøgning til kommunen for at få del i disse billetter. Hvis en borger med funktionsnedsættelse har brug for en hjælper eller ledsager, er det muligt at søge om en gratis billet til hjælperen. Ansøgningsfristen udløber torsdag den 28. juni 2018.

Vejledning - søg om billet

Vi beder om at ansøgninger bliver sendt via e-boks. Få hjælp i

Hvis det ikke er muligt at søge i e-boks, kan Borgerservice på rådhuset udlevere en ansøgningsblanket, som kan afleveres udfyldt i postkassen ved indgangen til rådhuset.

Alle ansøgere får svar efter den 5. juli 2018. Hvis man har søgt via e-boks, får man svaret i sin e-boks, og hvis man har brugt en ansøgningsblanket, får man svar med almindelig post. 

Ansøgere, der får gratis billet, skal hente armbånd på rådhuset på de