Langeland Kommune

Folkeregister

Oplysninger vedrørende navne og adresser - brug selvbetjeningsløsningerne i højre side

Adresse forespørgsel

Med en adresseforespørgsel kan du få oplysning om en persons nuværende/seneste registrerede adresse. Det er muligt at forespørge på adresse for op til 10 personer i ansøgningen.

Du skal angive navnet på den person du søger og minimum én af følgende oplysninger:

  • Personnummer
  • Fødselsdato
  • Tidligere adresse

Jo flere oplysninger der angives, jo bedre er chancerne for at finde adresseoplysninger om personen.

Hvis personen kan entydigt identificeres og ikke har beskyttet adresse, vil du med det samme modtage svar på din forespørgsel.

Hvis personen ikke kan entydigt identificeres eller har beskyttet adresse, vil kommunens sagsbehandling afgøre, om du vil kunne få oplyst personens nuværende adresse.

Det koster 75 kr pr person, du forespørger på. Det er ikke muligt, at fortryde købet og få beløbet retur efter bestilling af adresseforespørgslen.

Bopælsattest

Du kan få en bopælsattest med oplysninger om din nuværende og tidligere folkeregisteradresse. Udover dine bopælsforhold kan du også få tilføjet dit statsborgerskab, tidligere navne og ægteskabelige status på din bopælsattest.

Bopælsattesten kan fås på dansk, engelsk eller tysk og koster 75 kr at få udstedt. Det er ikke muligt, at fortryde købet og få beløbet retur efter bestilling af bopælsattesten.

Navne- og adressebeskyttelse

Når anmodningen er gået igennem, vil privatpersoner være afskåret fra at kunne finde disse oplysninger om dig, og de bliver heller ikke udleveret til private vejvisere.

Det er desuden en god idé at kontakte det lokale posthus og bede om beskyttelse hos Post Danmark og gøre det samme hos dit teleselskab

Sidst opdateret: 27. maj 2015

Åbningstider:

 Mandag: 10.00 -  15.00
 Tirsdag: 10.00 -  15.00
 Onsdag: Lukket  
 Torsdag: 10.00 -  17.00
 Fredag: 10.00 -  12.00